Vad är det här?

Vi erbjuder helhetslösningar för företagare och privatpersoner: Datorunderhåll, hjälp med molntjänster, fjärråtkomst, säkerhet, backupsystem, i sista hand dataräddning. Önskar ni en ny webbsida eller behöver ni vägledning i de sociala mediernas värld?  Här finns kompetens för det också.

Vi har referenser som Stockholm City tidning, tidningen Fastighetsfolket, Story, Samtext Sweden AB, Stockholms universitet, Vetenskapsjournalisterna, Svenska psykoanalytiska föreningen samt en mångfald mindre firmor, frilansare och privatkunder. Kvalitet, uppföljning , tillgänglighet och ansvar är vårt varumärke.

Ni hittar oss i korsningen Katarina Bangata/Smidesverkstad. Nuvarande Nytorget 3 kring 1900.Södermannagatan. Således strax intill Nytorget – granne med f d L. Janssons smidesverkstad.

På tal om äldre tider:
Vi reparerar normalt inte persondatorer (Mac eller PC) som är äldre än ca 9 år. Det beror på svårigheten att finna reservdelar och att – om vi byter en del så kommer snart en annan del att fallera. Dessutom klarar så gamla datorer inte ett modernt operativsystem. På Mac-sidan innebär det första generationens Intel-Macar (med Intel Core Duo-processor) eller äldre. Däremot hjälper vi dig att få ut informationen från hårddisken.

Om du har viktiga dokument på din dator avråder vi dig från att själv försöka reparera ett system som inte vill starta. Tillståndet för en fallerande hårddisk försämras oftast snabbt (raskare nu än historiskt eftersom det nästan alltid handlar om att läsarmen inte kan fånga upp data och inte, som tidigare, om skadade sektorer på själva disken). Filer nås bäst från ett externt operativsystem, ofta krävs dataräddningsprogram. Därför utför vi inga panikåtgärder, du får vara beredd att lämna in din dator ett par, tre dagar.

https://www.facebook.com/sodermalmsitverkstad
sodersitverkstad@mackelbot.se

070 897 38 35  Stefan
08 643 76 40  Verkstad  

En reaktion på ”Vad är det här?

Kommentera